LETS GROOVE!


Ik ben op mijn 15e gestart met drummen. Via mijn eerste bandje wat ik toen meteen begonnen ben, wilde ik meer. Na een periode van voorbereiding deed ik toelatingsexamen op het Conservatorium. Nadat ik was aangenomen ben ik ook meteen begonnen met lesgeven. Ik geef nu les in mijn eigen drumstudio en op de drumschool Planet Drums in Groningen. Die combinatie bevalt heel goed!

 

Naast drumlessen verzorg ik ook de slagwerklessen bij de Pasveerkidz van het Pasveerkorps in Leeuwarden. Dit korps geniet wereldwijd een hoog aanzien en bevindt zich in de topregionen van de korpswereld! De Pasveerkidz zijn de veelbelovende jonge leden die ervoor gaan zorgen dat dit hoge niveau gehandhaafd blijft!

 

Naast het lesgeven ben ik ook actief in een aantal formaties. Ik speel momenteel in The Bowie Tribute  waar ik heel enthousiast over ben. Check wat dat betreft ook even de projecten pagina! 

 

Zoals iedere muzikant luister ik natuurlijk naar muziek! Waar ik naar luister wisselt natuurlijk, maar wel naar de meeste muziekstromingen. Pop, Funk, Blues...Noem maar op! Paul mcCartney, Peter Gabriel en David Bowie komen altijd weer terug. Seal en Pearl Jam vind ik ook te gek! Sting, The Police, Paul Simon, Tom Petty en Steely Dan...teveel om op te noemen. 

 

De rest vertel ik je wel tijdens je gratis proefles! 

 

Cheers! 

Eric.