WAT KOST HET?


Een lestijd kunnen we persoonlijk afspreken. Er is veel mogelijk. Ook voor mensen met onregelmatige werktijden wordt een passende oplossing gezocht. Elke les is een priveles. De lesweken en vakanties lopen parallel aan het basisonderwijs in de regio.

 

Naast wekelijks les kun je ook kiezen voor tweewekelijks les. Je eerste les is bij wijze van proefles gratis en geheel vrijblijvend. Zo kunnen we even kennismaken en krijg je een goed idee van de lessen die je gaat volgen. Ook aan eventuele vragen kunnen we aandacht besteden.

 

 

 

 

  • Wekelijks priveles 30 min. €65,- per maand
  • Wekelijks priveles 20 min. €57,50 per maand
  • Wekelijks priveles 60 min. €130,- per maand
  • Tweewekelijks priveles 30 min. €37.50,- per maand
  • Maandelijks priveles 60 min. €37,50,- per maand
  • Bij leerlingen van 21 en ouder wordt 21% btw in rekening gebracht.

 

Het is mogelijk dat bovenstaande prijzen anders uitvallen wanneer de lessen buiten Leeuwarden plaatsvinden. Dit ivm eventuele extra kosten zoals huur ed.

 

De lesweken en vakanties lopen parallel aan het basisonderwijs in de regio. Tarieven zijn maandbedragen en worden dus per maand afgeschreven. Wanneer je niet op les kan verschijnen blijft het maandbedrag gehandhaafd. Natuurlijk kunnen we in overleg bekijken of we de les kunnen inhalen maar dit is geen standaard procedure. Dit hangt  af van de continuïteit die hierin plaatsvindt.

 

Je kunt de lessen elk moment opzeggen, maar er wordt 1 maand opzegtermijn gehanteerd. 

 

 

Er is via het Jeugd Cultuurfonds subsidie beschikbaar om lessen te volgen! Check www.jeugddfondssportencultuur.nl of je hiervoor in aanmerking komt. Doen!! (Ook wanneer je denkt dat het toch niet voor jou geldt...)

 

 

Algemene voorwaarden


Download
Algemene Voorwaarden PD.pdf
Adobe Acrobat document 138.5 KB